Aboneaza-te pe e-mail

Carti de vizita pline de creatie !

Sa fii creativ este un lucru foarte important in ziua de azi mai ales cand vine vorba de marketing. Datorita faptului ca lumea a evoluat atat de mult trebuie sa stii cum sa te deosebesti intr-o multime, sa fii cu un pas inaintea celorlalti. De ceva timp ma gandesc ca as vrea sa imi fac niste carti de vizita si inca nu mi-am definit in minte cum anume as vrea sa arate.
Mi se pare destul de greu sa gasesc o combinatie buna : ceva simplu dar care sa ma reprezinte, un design interesant dar nu prea incarcat, culori potrivite etc. Am inceput un research pe internet si am gasit cateva modele care mi s-au parut foarte atractive pentru activitatea care o reprezinta persoana care detine cartea de vizita. Mai jos sunt cateva exemple :

























Metallica, Led Zeppelin si Deep Purple acuzati de plagiat

Fiecare artist se inspira din creatia altuia, chiar daca realizeaza sau nu. Fiecare gen muzical a fost influentat de un altul si asa a evoluat muzica de-a lungul timpului. Totusi, intre a fi influentat de ceva si a copia acel ceva este o diferenta mare. De curand, site-ul The Cracked List a publicat un top al celor mai faimosi muzicieni care au copiat piese dupa artisti mai putini cunoscuti. Am fost surprinsa sa vad ca printre acesti muzicieni se numara Metallica, Led Zeppelin si Deep Purple. Mai jos puteti asculta exemple concrete. Enjoy! :)



Locul 5 este ocupat de trupa Led Zeppelin si piesa Starway to Heaven:


-- powered by Cracked.com


Pe locul 3 se afla Metallica cu 2 piese : Welcome Home (Sanitarium) si Enter Sandman:


-- powered by Cracked.com



-- powered by Cracked.com

Iar pe locul 2 se afla Deep Purple cu Smoke in the Water :


-- powered by Cracked.com