Aboneaza-te pe e-mail

Cristina Padurariu


Trecand saptamana trecuta prin Jazz am observat un afis cu un concert care urma sa fie duminica, ''Pedro Negrescu & friends'' . Grabita, nu m-am uitat sa vad cu cine ar canta insa mi-am spus din prima ''trebuie sa vad''. Asa ca duminica seara mi-a facut timp sa ajung cat mai repede pentru a avea un loc ,cat de cat in fata si cred ca a fost cea mai buna alegere.
Am avut ocazia sa ''cunosc'' una dintre cele mai minunate voci de jazz din muzica romaneasca.
Da! este vorba de Cristina Padurariu pe care nu am avut ocazia sa o vad alaturi de Blazzaj si despre care nu am auzit foarte mult. Artista s-a nascut la Iasi si a urmat Conservatorul in Timisoara .A cantat cu Horia Crisovan in cadrul festivalului de la Garana  si o buna perioada de timp alaturi de Blazzaj . Artista poate fi cunoscuta si de pe scena Teatrului National jucand in piesa de cabaret ''Imagine Show'' . Duminica Cristina a cantat alaturi de cateva nume cunoscute din Timisoara printre care si Pedro Negrescu ( contrabass ) si sincer m-a impresionat felul ei de a simti muzica.
Modestia , expresivitatea si absenta oricarei forme de vedetism sunt printre principalele aspecte pe care le-am observat. Nu am reusit sa gasesc foarte multe materiale decat cateva videoclipuri de pe vremea cand canta cu Blazzaj . Momentan din cate am putut gasi canta impreuna cu trupa Colombo de Niro ( Timisoara ) , puteti asculta cateva piese aici   

Cristina cu Blazzaj 






Words ...si Arid

In cautarea de ceva nou ..am gasit trupa Arid (Belgia) care imi place foarte mult. Cred ca am ascultat de mai bine de 50 de ori piesa Words in seara asta ... Are un feeling intens si versuri pe masura..

Words



Little Things of Venom