Aboneaza-te pe e-mail

O noua infatisare a site-ului Okazii.ro !

Daca te-ai saturat sa mergi din magazin in magazin sa cauti lucrurile de care ai nevoie sau sa cauti prin anunturile de la mica publicitate, Okazii.ro iti ofera solutia ideala....poti sa cumperi si sa vinzi chiar din fata calculatorului cu cel mai mic efort.Gasesti aici o lista completa a produselor de care tu ai nevoie, de la accesorii de casa, obiecte de arta, la haine, carti si de ce nu bilete de avion, excursii, concerte, etc.
Okazii iti ofera posibilitatea de ati incepe propria afacere, de ati crea un mic magazin virtual cu posibilitate de expunere a produselor astfel incat orice vizitator sa poate comanda produsul dorit.
De curand site-ul si-a schimbat infatisarea, oferind o interfata grafica mai atractiva si o mai mare usurinta in utilizare.Aveti posibilitatea sa vedeti cate produse sunt in cateva intervale de pret, pagina de licitatie este mult mai aerisita iar latimea design-ului nu mai este fixa ci se muleaza pe latitea ecranului. Acestea sunt doar cateva din noutatile pe care le aduce site-ul dar un pas mare inainte il reprezinta posibilitatea promovarii licitatiilor pe alte site-uri partenere ca GSP si Sentimente.
Gurile rele spun ca noua versiune copiaza foarte mult e-bay-ul, in ceea ce ma priveste imi place noua interfata.
As vrea pe aceasta cale sa recomand si un utilizator al site-ului okazii.ro : anticariatvirtual a carui oferta este foarte larga si mult apreciata de cumparatori. Carti de cea mai buna calitatea iar preturile nu sunt deloc mari.

http://www.okazii.ro/anticariatvirtual

What if the world was made of 100 people ?


Ideea reducerii populatiei la o comunitate de 100 de oameni apartine Donellei Meadows care a murit in februarie, 2000.Astazi, Institului de Susteinabilitate are grija de ideile si proiectele Donellei prin fundatia sa.
Proiectul ''The Miniature Earth'' a fost publicat prima oara in 2001 si de atunci mai mult de 2 milioane de oameni au vazut site-ul proiectului.El vrea sa arate faptul ca lumea are nevoie de dialog si tot odata diferentele dintre culturi.In prezent proiectul accepta donatii si vinde produse sub marca ''miniature earth''. Profitul va fi folosit pentru munca unor ong-uri dar in special a celor din Brazilia pentru ca acolo s-a nascut acest proiect.
In ceea ce ma priveste prima oara am aflat de acest proiect in Aiesec, la o intalnire, unde am avut ocazia sa traiesc putin experienta celor 100 de oameni. M-a miscat si cred ca fiecare ar trebui sa se simta motivat sa faca ceva.
Site-ul original unde poate fi vazut si filmuletul proiectului este :
http://www.miniature-earth.com/me_english.htm


Una din variantele de pe youtube se poate vedea mai jos :

Foaia de observatie : Festivalul ''Om bolnav'' s-a incheiat !

PS : INTERNATIONAL !!

''Dupa trei zile de tratament intensiv, se poate afirma ca medicatia recomandata de Ion Barbu si invitatii sai societatii noastre si-a facut partial efectul. Pacientul este inca grav bolnav, dar, din fericire, este recuperabil. Se poate trata prin ironie, prin bun-simt si prin comunicare. Bolile societatii noastre nu sunt ireversibile, iar tentativa lui Ion Barbu de a vindeca tarele romanilor va continua si in alte editii de festival.''
(sursa : ziua.ro)

Dupa 7 ani de zile, festivalul de muzica si poezie organizat de catre caricaturistul Ion Barbu se muta din curtea acestuia la Pestera Bolii, schimbandu-si numele in ''Sick Man''.Inca de la prima editie a festivalului Ion Barbu a pus in scena lucruri inedite si anul acesta nu a facut exceptie cu siguranta. Au fost 3 zile deosebite cu multa muzica si tratament pentru oamenii bolnavi veniti sa vada festivalul. Singurul regrat a fost acela ca nu toate concertele se pot tine in pestera.Scena „bolnavilor” a fost amenajată aşa cum era firesc cu sticle cu perfuzii, dar cu „tărie” în loc de glucoză, iar Barbu şi prietenii - artişti primeau întăritor în „Camera de gardă” – un fel de rulotă, instalată lângă gura peşterii. Toţi cei care s-au aflat printre organizatori au purtat halate albe, ca să sară în ajutor „Omului Bolnav”, iar în peşteră a fost montat un pat de spital, cu noptieră şi o targă pentru intervenţi.

Nucu Pandrea a fost si el printre cei prezenti, spunand bancuri care au adus zambetul pe fetele celor prezenti : ''Cel mai greu e să deschizi un festival de om bolnav după ce ai fost om rău, ai murit, ai avut şi parastas iar acum, ai înviat dar eşti bolnav'' spune Nucu Pandrea.

Ion Zubaşcu le-a spus celor adunaţi „ţâpuituri din Epoca de Piatră”, Andra Hangiuc a făcut o demonstraţie impresionantă de voce şi chitară, alături de Fusion Music, copiii de la X-Plod au arătat că scena poate exploda de glasul lor, iar Maria Răducanu şi Pure Music au adus în scenă „Spitalul amorului”. Sâmbătă seara curajoşii de pe scena „Omului Bolnav” au fost Marcela Chifu & Călin Lupu, Augustin Frăţilă, Mambo Siria, ţapinarii, Ilie Stepan & Horia Crişovean& Dixie Krauser, Unsharp Mask, Maxim Belciug & Alex Sturzu, iar astăzi, în ultima zi a festivalului sunt aşteptate să concerteze trupele Nightlosers, Fără Zahăr şi DJ Vasile& Taraful de la Mârşa precum şi Alexandrina, Elvis Romano sau Einuiea&Jean Epstein.

Puteti gasi aici un videocliuri ale evenimentelor petrecute la festival : http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-09-02&id=12063





Si cateva poze mai jos ...








BUCHAREST MASTER OF JAZZ FESTIVAL

BUCHAREST MASTER OF JAZZ FESTIVAL


...... si cum din ce in ce mai multe festivaluri sunt in Romania, in Bucuresti va avea loc un festival de jazz. Daca va placut la Garana sau la festivalul de jazz de la Sibiu puteti sa va cumparati linistiti bilete si la '' Bucharest Master Of Jazz Festival ''. Festivalul se va desfasura in perioada 23- 26 octombrie , cu o alta seara de jazz pusa mai tarziu, pe 5 noiembrie.Printre artistii internationali care vor vizita tara noastra se regaseste si John McLaughlin despre care se zvoneste ca iar fi placut in Romania si ar fi vrut sa se reintoarca aici. Iata ca prin intermediul acestui festival acest lucru va fi posibil. In ziua de 23 octombrie festivalul se va deschide de catre un mare interpret al muzicii jazz, si anume Al Jarreau.
Printre ceilalti muzicieni a caror participare a fost confirmata se numara Monty Alexander ( pianist renumit care a colaborat cu nume mari ca si Frank Sinatra) , Erik Truffaz, Nigel Kennedy.


Programul festivalului poate fi gasit mai jos :

23 octombrie - deschiderea festivalului - Sala Palatului, orele 19.00
24 octombrie - Monty Alexander Trio/ Count Basie Orchestra directed by Bill Hughes - Sala Palatului, orele 19.00
25 octombrie - Erik Truffaz Quintet/ Dianne Reeves - Sala Palatului - orele 19.00
26 octombrie - Five Peace Band - Chick Corea, John McLaughlin, Christian McBride, Vinnie Collaiuta, Kenny Garrett - Sala Palatului - orele 19.00
5 noiembrie - Nigel Kennedy Quintet - Sala Palatului, orele 19.00.

Iar pentru cei care nu au ascultat piese ale celor mentionati mai sus... am sa pun cateva din cele care imi plac mie mai mult.

Al Jarreau :



John McLaughlin:



Nigel Keneddy:




Opera si opereta in Parcul Rozelor

Sfarsitul verii va fi unul foarte frumos pentru timisorenii care vor iesi in Parcul Rozelor
sa vada ''Festivalul de Opera si Opereta '' .Timp de 3 zile cateva din cele mai cunoscute piese de opera si operata isi vor face aparitia pe scena teatrului de vara pentru cei iubitori de muzica buna si balet fin.Dupa succesul pe care la avut editia anterioara conducerea Operei Nationale Romane din Timisoara a decis ca acest festival sa devina o traditie pentru oras.
Spectacolele vor incepe in fiecare seara la 20 : 30 iar din program fac parte : opera Aida de Giuseppe Verdi , opereta Silvia de Emerich Kalman si multe altele.
How fragile we are ?

`` On and on the rain will fall
Like tears from a star like tears from a star
On and on the rain will say
How fragile we are how fragile we are``


Am fost in iarna la un concert sustinut de Horia Crisovan si Ilie Stepan, two of my favourites, si pe langa piese foarte faine de-ale lor au cantat si cateva cover-uri . Superb concert !! recomand tuturor celor care asculta muzica buna sa-i vada. Acolo am ascultat o piesa de la Sting dar chiar nu imi aduceam aminte cum se numeste ... intamplator am gasit-o si am fost foarte happy :) Piesa a fost inspirata de un voluntar american care facea parte din fortele de mentinere a pacii din Nicaragua si care a fost impuscat de contrabandisti.


Acustic :





Original :




Omul Bolnav în Peştera Bolii se vindecă!

Sick Man Festival sau Festivalul "Om Bolnav'',organizat de caricaturistul Ion Barbu, este o manifestare culturala internationala dedicata Danei Deac, director general TVR 1, care a razbit in lupta cu o boala incurabila.

UNDE ?
la Pestera Bolii intre 29 si 31 august.

Aflat la prima editie este un festival care atrage atentia asupra bolii in care se scufunda societatea romaneasca dar care , totodata, celebreaza taria de caracter si vointa celor care inving boala.

''Asistăm tot mai des la dizertaţii şi lamentaţii cum că România este o ţară bolnavă, dar nu facem nimic. Nici un piramidon, o aspirină, onitroglicerină ori stricnină. Nimic din toate astea nu-i oferim", spune Ion Barbu, organizatorul acestui eveniment cultural. "Vom vedea ţara asta abandonată la colţ de stradă cu perfuzia atîrnată de gard şi cu ambulanţa fugind mîncînd asfaltul. Starea asta trebuia curmată odată!"

Pestera Bolii este un monument al naturii situat la 6 km de Petroşani, la ieşirea din Petroşani pe DN 66 care face legătura între Valea Jiului şi Ţara Hategului.''În acelaşi timp, «omul bolnav» duce mai departe tradiţia «omului rău». Pentru cei care habar n-au, şi nu din vina lor, am organizat în «Petrilaterul» din curtea personală şase ediţii de festival «OM RĂU?» pentru oamenii de bine din Petrila. Autorităţile locale au înţeles să nu sprijine initiaţiva mea, pe conside­rentul că în Petrila trăiesc doar oameni buni. Cînd resursele mele umane şi materiale au ajuns la baza sacului, am organizat un Parastas literar & artistic al festivalului. Şi, ca orice îngropare care se respectă, am chemat să cînte în deschidere Prohodul, Fanfara din Vulcan."

Din programul festivalului putem mentiona Alexandrina Hristov, Maria Raducanu, Horia Crisovan & Ilie Stepan, Dinu Olarasu, Einueia, Maxim Belciug, Marcela Chifu si multi altii .

Sursa : Jurnalul National



Spoturi publicitare ..

Cu siguranta fiecare din noi suntem inconjurati in viata de zi cu zi de reclame si fara sa vrem unele ni se intiparesc in memorie chiar fara sa vrem. Unora dintre noi ne plac mai mult altora mai putin , mie mi-au placut intotdeauna foarte mult cele de la Orange. De curand m-am si angajat la o companie de telecomunicatii si am devenit putin mai interesata de subiect. Cautand am gasit cateva reclama vechi pe care, noi, cei care le stim, cu siguranta ne-ar placea sa le revedem.Melodii frumoase, indragite si cunoscute, momente funny, perfectiune, imagine, totul in stil Orange.


Dialog ? Remember ?! Cred ca e reclama care imi place cel mai mult ..



Orange Young ?!




Sau reclama zi si noapte :




Cui nu i-au placut cei doi micuti care plimba gura de la unul la altul .




Si un dans de final :)

First post :)

Hello cititorule !

Trebuie sa-ti marturisesc ca primul post mi se pare cel mai greu ! M-am decis si eu in sfarsit sa-mi fac un blog pentru ca mi-ar placea sa impartasesc cateva din experientele mele cu tine, cel care o sa citesti ce scriu eu aici .O sa scriu despre muzica, fotografie, reclame si alte pasiuni de ale mele dar si chestii care ne inconjoara. Deci nu-mi ramane sa-ti spun decat bine ai venit !