Aboneaza-te pe e-mail

O noua infatisare a site-ului Okazii.ro !

Daca te-ai saturat sa mergi din magazin in magazin sa cauti lucrurile de care ai nevoie sau sa cauti prin anunturile de la mica publicitate, Okazii.ro iti ofera solutia ideala....poti sa cumperi si sa vinzi chiar din fata calculatorului cu cel mai mic efort.Gasesti aici o lista completa a produselor de care tu ai nevoie, de la accesorii de casa, obiecte de arta, la haine, carti si de ce nu bilete de avion, excursii, concerte, etc.
Okazii iti ofera posibilitatea de ati incepe propria afacere, de ati crea un mic magazin virtual cu posibilitate de expunere a produselor astfel incat orice vizitator sa poate comanda produsul dorit.
De curand site-ul si-a schimbat infatisarea, oferind o interfata grafica mai atractiva si o mai mare usurinta in utilizare.Aveti posibilitatea sa vedeti cate produse sunt in cateva intervale de pret, pagina de licitatie este mult mai aerisita iar latimea design-ului nu mai este fixa ci se muleaza pe latitea ecranului. Acestea sunt doar cateva din noutatile pe care le aduce site-ul dar un pas mare inainte il reprezinta posibilitatea promovarii licitatiilor pe alte site-uri partenere ca GSP si Sentimente.
Gurile rele spun ca noua versiune copiaza foarte mult e-bay-ul, in ceea ce ma priveste imi place noua interfata.
As vrea pe aceasta cale sa recomand si un utilizator al site-ului okazii.ro : anticariatvirtual a carui oferta este foarte larga si mult apreciata de cumparatori. Carti de cea mai buna calitatea iar preturile nu sunt deloc mari.

http://www.okazii.ro/anticariatvirtual

0 comments: