Aboneaza-te pe e-mail

BUCHAREST MASTER OF JAZZ FESTIVAL

BUCHAREST MASTER OF JAZZ FESTIVAL


...... si cum din ce in ce mai multe festivaluri sunt in Romania, in Bucuresti va avea loc un festival de jazz. Daca va placut la Garana sau la festivalul de jazz de la Sibiu puteti sa va cumparati linistiti bilete si la '' Bucharest Master Of Jazz Festival ''. Festivalul se va desfasura in perioada 23- 26 octombrie , cu o alta seara de jazz pusa mai tarziu, pe 5 noiembrie.Printre artistii internationali care vor vizita tara noastra se regaseste si John McLaughlin despre care se zvoneste ca iar fi placut in Romania si ar fi vrut sa se reintoarca aici. Iata ca prin intermediul acestui festival acest lucru va fi posibil. In ziua de 23 octombrie festivalul se va deschide de catre un mare interpret al muzicii jazz, si anume Al Jarreau.
Printre ceilalti muzicieni a caror participare a fost confirmata se numara Monty Alexander ( pianist renumit care a colaborat cu nume mari ca si Frank Sinatra) , Erik Truffaz, Nigel Kennedy.


Programul festivalului poate fi gasit mai jos :

23 octombrie - deschiderea festivalului - Sala Palatului, orele 19.00
24 octombrie - Monty Alexander Trio/ Count Basie Orchestra directed by Bill Hughes - Sala Palatului, orele 19.00
25 octombrie - Erik Truffaz Quintet/ Dianne Reeves - Sala Palatului - orele 19.00
26 octombrie - Five Peace Band - Chick Corea, John McLaughlin, Christian McBride, Vinnie Collaiuta, Kenny Garrett - Sala Palatului - orele 19.00
5 noiembrie - Nigel Kennedy Quintet - Sala Palatului, orele 19.00.

Iar pentru cei care nu au ascultat piese ale celor mentionati mai sus... am sa pun cateva din cele care imi plac mie mai mult.

Al Jarreau :



John McLaughlin:



Nigel Keneddy:




0 comments: